Затвори
Мобилен телефон
  • +41 61 271 59 28
Вашите поставки

Гитарски Моќни Засилувачи

Offers

Offers

Ресетирај филтри
Products in stock
Марка

Марка

Ресетирај филтри
Palmer
Цена

Цена

Ресетирај филтри
-
Power

Power

Ресетирај филтри
1W
1.5W
2W
3W
5W
6W
8W
10W
12W
15W
18W
20W
25W
30W
35W
40W
45W
50W
55W
60W
75W
80W
85W
100W
120W
130W
140W
150W
160W
200W
240W
250W
300W
320W
400W
600W
Звучник

Звучник

Ресетирај филтри
1x3"
1x4"
1x5"
1x6"
1x6.5"
1x8"
1x10"
1x12"
2x2"
2x3"
2x4"
2x5"
2x6"
2x6.5"
2x7.5"
2x8"
2x10"
2x12"
2x15"
4x12"
6x5"
Channels

Channels

Ресетирај филтри
1
2
3
4
6
Modelling
Multichannel
Reverb

Reverb

Ресетирај филтри
да
не
Including Footswitch

Including Footswitch

Ресетирај филтри
да
не
Palmer MACHT 402 (19' Stereo Power Amp for Guitar)
Palmer MACHT 402 (19' Stereo Power Amp for Guitar) | 1 парче на залиха 1 парче на залиха
Palmer
Palmer MACHT 402 (19' Stereo Power Amp for Guitar) | 1 парче на залиха 1 парче на залиха


0 questions from the community

Квантитет:-+
Зошто Venoa?
  • Бесплатна достава во Швајцарија од CHF 50.-
  • Worldwide shipping
  • Плаќање по Испорака
  • Дневни испораки
Вашите поставки